فهرست ها

همایش گلبانگ یار مهربان در کتابخانه مرکزی امام خمینی(قدس سره) مشهد

همزمان با روز جهانی ناشنوایان، همایش «گلبانگ یار مهربان» ویژه دانش آموزان ناشنوای دبیرستان دخترانه ناشنوایان سوم شعبان ۲ و هنرستان دخترانه ناشنوایان باقرزاده در کتابخانه مرکزی امام خمینی(قدس سره) مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی ، همزمان با روز جهانی ناشنوایان، همایش «گلبانگ یار مهربان» با حضور حجت الاسلام علی اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی؛ مهدی برجی، معاون اداره آموزش و پرورش استثنایی استان؛ معصومه ترابی قدم، رئیس کانون ناشنوایان استان، دانش آموزان دبیرستان دخترانه ناشنوایان سوم شعبان ۲ و هنرستان دخترانه ناشنوایان باقرزاده در کتابخانه مرکزی امام خمینی(قدس سره) مشهد برگزار شد.


مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی در این مراسم ضمن تبریک روز جهانی ناشنوایان گفت: ناشنوایی ناتوانی نیست بلکه یک تفاوت در کلام و بیان است اما دستان شما کلام شما است و ما با دستان شما با ادبیات شما آشنا می شویم و با شما ارتباط برقرار می کنیم.

حجت الاسلام علی اکبر سبزیان ادامه داد: به احترام ناشنوایان در کتابخانه مرکزی امام خمینی(قدس سره) بخشی ویژه ناشنوایان اختصاص یافته است تا به این قشر خدمات کتابخانه ای ارائه کند.

حجت الاسلام سبزیان ادامه داد: از شما درخواست می کنم کتابخانه را خانه دوم خود بدانید و با عضویت در کتابخانه توانمندی های خود را از طریق این فرهنگسرای بزرگ اجتماعی به عموم جامعه عرضه کنید.



معاون اداره کل آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز در این مراسم  ملاک و معیار پیشرفت جوامع را توجه به نیازهای تمامی افراد آن جامعه دانست و ادامه داد: توجه به نیازهای ناشنوایان یکی از این معیار ها محسوب می شود و خوشبختانه در حال حاضر با فعالیت بخش ناشنوایان در مجموعه کتابخانه مرکزی امام خمینی(قدس سره) مشهد به این نیاز ویژه ، توجه شده است.

مهدی برجی ادامه داد: شهر مشهد در توجه به نیازهای افراد با نیاز ویژه جایگاه ویژه ای دارد و نهادهای شهری و آموزشی و حمایتی در نیل به اهداف  بزرگی مانند عدالت آموزشی قدم های خوبی برداشته اند.

 وی  زبان اشاره را حق مسلم افراد ناشنوا دانست و ادامه داد: باید آموزش زبان اشاره را به رسمیت بشناسیم و تلاش کنیم تمام کودکان ناشنوا در مدارس ویژه و استثنایی، با حق بهره برداری از آموزش های زبان اشاره به تحصیل بپردازند.

وی تعداد دانش آموزان با نیازهای ویژه استان را بیش از ۱۷ هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: ۸ هزار و ۲۰۰ نفر از دانش آموزان با نیازهای ویژه استان در مدارس استثنایی و بیش از ۹ هزار نفر در مدارس عادی تحصیل می کنند.

معاون اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی همکاری و همراهی خیران و نیک اندیشان استان را در کمک به ارائه خدمات مطلوب آموزشی به افراد با نیازهای ویژه مورد تقدیر قرار داد.

معصومه ترابی مقدم، رئیس هیأت مدیره کانون ناشنوایان نیز در این مراسم با تبریک روز جهانی ناشنوایان به جامعه ناشنوای استان خراسان رضوی، از حضور در این مراسم ابراز خرسندی کرد.

وی ادامه داد: کانون ناشنوایان استان به ناشنوایانی که به مترجم نیاز دارند، مترجم معرفی می کند و در جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی نیز در آینده ای نزدیک در برخی کتاب های منتخب، بارکدهایی در زیر صفحات تعبیه می شود تا ناشنوایان بتوانند بهتر از این کتاب ها استفاده کنند.

اخبار و اطلاعیه